I know what you're feeling so you're coming home with me

Ok det var tvåan och tvåan blev en fucking SMÄLL på vagnen! Här har du bilderna! Puss så länge. (Klick for big)



We know what boys like

Imorgon är det dags.
Henkeberg öppnar 21 och stänger 02.
Spårvagnen avgår 20.00 (ca så va i tid!) från Stigbergstorget och stoppar varje hel timma vid Henriksberg. Om du inte fått tag i förköpsbiljett så går det att köpa på vagnen, men de med förköp går före så va i tid!

Behåll biljetten för att komma in på Henkeberg sen!
Undrar du vart vagnen är? Smsa 0768152556 och fråga!

Puss och snusk / riket

No Kink No Play

Don't want no short dick man!

JUHU! 1 vecka kvar till DJ Sister-marathon, spårvagnsförfesten, nakna videokonsten och första happy hour-ölen! Du kommer tappa sockarna när du hör alla kinky toner som levereras. No kink, no play som mamma sa när man kom i puberteten! Backflip kickshit slidevolt!

Miss Cmy - MYSPACE
Camilla Lindberg har varit enormt framgångsrik som Dj i Göteborg med spelningar på Nefertit, som resident på The Docks och Stearin. Till hösten lämnar hon vår arena och tar sig till Stockholm. Vi passar på att locka henne till RIKET innan dess. Det bjuds på Detroitinspirerad techno med house influenser och en hel massa kärlek!

Dj Mayka
"DJ Mayka spelar Rio Baile Funk, kaxig electro, trallvänlig indie, 60/70-tals rocknroll, soul, disco och de där hitsen du sedan länge glömt bort. DJ Mayka är barnsligt förtjust i bongotrummor och vill göra allt för att smyga in brasilianska rytmer på dansgolvet. Hennes kreativitet och allsidighet speglar sig i musiken som spelas. DJ Mayka gillar mashups, remixar och covers."

Lord Byron - Resident, snuskfixerad, rödtoffsig och med rivande grimaser bakom skivspelarna.

Amanda Jeppsson - videokonstnär med bas i Malmö/Lund. Med tidigare visningar på bl a Debaser heter det att naket är det nya påklätt och Amanda gör konstfilm när den är som stiligast.

Det är ett löfte.



RSS 2.0